torstai 8. toukokuuta 2014

RELAXANT SELLULIITTIVOIDE

Pääsinpä minäkin tositoimiin hopottamisessa. Ensimmäiseksi testattavaksi tuotteeksi sain Hopottajien kautta Detrian Relaxant selluliittivoiteen.


Koskaan aikaisemmin en ole mitään selluliittivoidetta käyttänyt ja täytyy myöntää, että aluksi oli pieni epäilys tuotetta kohtaan, sillä olin kuullut tuttaviltani vain huonoja kokemuksia muista vastaavista tuotteista. Kiinnostuin kuitenkin liittymään mukaan tuotteen testauskampanjaan, sillä tämä Relaxant selluliittivoide ei sisällä mitään epämääräiseltä kuulostavaa ainetta. Vaikuttavina aineina tässä voiteessa on ihan turvalliselta kuulostavia nimiä: turve, koivu, kataja, mesiangervo sekä väinönputki. Kaikki edellä mainitut yrtit ovat peräisin Suomen Lapista.

Tuotteen ideana on, että selluliittivoidetta levitetään ihon ongelmakohtiin (reidet, lantio, pakarat, vatsa, "jenkkakahvat", käsivarret) ja sen jälkeen niitä hierotaan tuotteen mukana tulleilla silikonisilla hieronta kupeilla. Kuppeja suositellaan käytettäväksi vain joka toinen päivä. Yrtti- ja turveuutteiden aktiivisten ainesosien pitäisi vilkastuttaa rasvakudoksen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä edistää selluliitin vähenemistä. Voide myös lievittää selluliittipahkuroille tyypillistä arkuutta sekä kosteuttaa ja hoitaa ihoa.


Tuotteen ensimmäisenä ominaisuutena huomasin sen, että se kosteuttaa ihoa. Kärsin aina talvisin ja keväisin kuivasta ihosta. Jo parin päivän käytön jälkeen ihoni ei enää ollutkaan kuiva ja kutiseva niiltä alueilta, jonne selluliittivoidetta käytän. Tuossa vaiheessa totesin, että ainakin tämä on täydellinen kosteusvoide - nähtäväksi jää onko tästä muuhunkin...

Kesti muutaman päivän, että opin käyttämään hierontakuppeja oikein - tai ainakin niin ettei se pahemmin "nipistele" eikä irtoa heti imusta. Aina hieronnan jälkeen hierontakohtiin jäi joksikin aikaa lämmittävä tunne. Tuosta päättelin aina, että olen tehnyt hieronnan oikein. Verenkierto ilmeisesti vilkastui.

Nyt tänään olen käyttänyt selluliittivoidetta tasan kuukauden. Tänä aikana käsivarteni ympärys pienentyi 1,5 cm, reiden ympärys 4 cm ja vyötärön ympärys 0,5 cm, lantion ympärys 3 cm ja ympärysmitta takapuolen kohdalta 1 cm. Sivuhuomautuksena mainitsen tässä vielä, että puntarini mukaan painoni tässä kuukaudessa aleni vain 200 g.

Samaan aikaan kun aloin tätä selluliittivoidetta käyttämään, aloitin myös pyöräilykauteni sekä rupesin käyttämään kotitalossani portaita hissin sijaan. Pyöräillyt olen paljon. Talvella liikkuminen jäi todella vähiin. Loppujen lopuksi on siis arvoitus mikä kroppaani kuukaudessa kiinteytti. Kenties se on kaikkien kolmen asian (voide + hieronta, pyöräily ja portaat) yhteisvaikutus?
 
Tätä selluliittivoiteen 400 ml:n pumppupulloa on erittäin kätevä käyttää. Voide myös on lähes tuoksuton. Kuukauden käytön jälkeen voidetta on käytölläni kulunut pullosta vain puolet. Aion vielä jatkaa käyttöä seuraavankin kuukauden ja katson sitten onko aihetta uuteen kirjoitteluun... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti