keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Liberolaukku

Ainakin tämä odottava äiti on niin tyytyväinen näihin ilmaisiin tuotteisiin, joita tulevan vauvan vanhemmilla on mahdollisuus saada. Paitsi että nämä lahjat sisältävät tarpeellisia näytteitä, saan itse niistä myös hyödyllisiä vinkkejä mitä mahdollisesti pitäisi vielä ennen vauvan syntymää hankkia.

Pari päivää sitten hain Liberolaukun lähimmästä K-Marketista. Libero-laukusta kuulin ensimmäisen kerran jo raskauden alkuvaiheessa, kun näin siitä mainoksen jossain odottavan äidin oppaassa. Sittemmin unohdin koko laukun ja vasta näin raskauden loppuvaiheessa törmasin netissä mainokseen, josta pääsin tutustumaan ja liittymään Liberokerhoon.

  
Kerhoon en vielä ihmeemmin ole perehtynyt. Huomasin vain, että kerhon sivuilta löytyy vinkkejä raskaana oleville, vauva-arkea eläville ja leikki-ikäisten vanhemmille. Libero-vaippapaketissa ilmeisesti myös on jotain koodeja, joita keräilemällä voi lunastaa Liberon Pistekaupasta erilaisia tuotteita.

Liberolaukun siis saa kun liittyy Liberokerhoon. Kerhosta lähetetään kuponki, jolla laukun voi lunastaa joko K-Marketista, K-Supermarketista tai K-CityMarketista. Jollei kuponkia ole, laukku maksaa 10 euroa. Minulle kuponki tuli postissa viikko rekisteröitymisen jälkeen, vaikka netissä sanottiin toimitusajan olevan noin 2 viikkoa.


Liberolaukku sisältää:
- paketin Libero Touch 1 & 2 vaippoja (yht. 14 kpl)
- Libero-kosteuspyyhkeitä
- Libero-liivinsuojat
- Libresse-siteitä (10 kpl)
- 50 ml pullot Libero-pesunestettä & -öljyä
- Perhonen-lelu, jonka voi laittaa roikkumaan esim. vaunuihin
- Tena-pikkuhousunsuojanäytteitä (2 kpl)
- Hyviä neuvoja sisältävä opas uudelle perheelle

Mielestäni aika kiva sisältö ilmaiseksi saatuna! Saa vain nähdä tuleeko itse laukulle käyttöä. Vaikuttaa hyvän kokoiselta ja vihreästä väristä kyllä tykkään, mutta en ehkä juuri tästä sävystä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti